Menu

Výsledkový servis

Program na týden

Krajský přebor - play-off

Přestávka

Krajský přebor - play-out

Přestávka

Okresní přebor

15.04.2024 18:00 - Zahájí, tráva
FK ZAHÁJÍ B - SK LIONS VELEŠÍN B
15.04.2024 18:00 - Dubenec, tréninkové, tráva
RL DUBENEC - WEST JAM ČB
15.04.2024 18:30 - Borek, tréninkové, tráva
TJ BOREK - FC NEXT ČB
15.04.2024 20:00 - SH Hrdějovice
ELEMENT FC - FC 30 ČB
17.04.2024 20:00 - SH Hrdějovice
INTER ČB - SK STŘELNICE ČB

Krajský přebor

Přestávka


  

  FINÁLE Jihočeského kola Českého poháru

ABSOLUT - PCO . 1 : 1 . (0:1) . Pokutové kopy 3:1. Utkání se hrálo 29. srpna v domácí hale PCO na Lokomotivě ČB, protože domácí hala Absolutu je kvůli opravě střechy uzavřena. . . . .

ABSOLUT - PCO . 1 : 1 . (0:1) . Pokutové kopy 3:1.    Rozh.:  L.Zabilka, T.Peterka

Absolut :  P.Kříž ČK 44´ (P.Pasecký) - C.Novotný, V.Kadlec, P.Pasecký 1, D.Radouch, M.Ďurica, R.Staněk, M.Staněk, S.Pacholík, V.Hrachovec

PCO :  J.Hric - R.Pouzar, P.Benát. M.Jasanský 1, J.Hrbáč, K.Sláma

Hrstka diváků (utkání bylo dojednáno na poslední chvíli a bez propagace) vidělo zajímavý souboj druholigového Absolutu s družinkou bývalého extraligisty, která musela postavit mezi tři tyče hráče z pole. PCO se ujalo vedení hned ve 4. minutě. To se ještě někteří diváci nestačili ani přemístit z restaurace do hlediště. Pak na obou stranách hrála prim jistota brankařů a obětavost bránících hráčů, několikrát i nepřesnost střelců.  Vzrušení přišlo ve 44. minutě kdy po odpískaném střetu mimo brankoviště Kříže s Pouzarem strčil oběma rukama Kříž do ještě ležícího Pouzara. Do branky Absolutu se postavil Pasecký. Dvouminutová přesilovka potvrzení vítězství PCO a naopak dvě vteřiny před koncem se při pover-play prosadil střelou z dálky Pasecký.

Takže o vítězi musely rozhodnout střely ze značky pokutového kopu. První šel na řadu Pasecký a se štěstím proměnil a následně zneškodnil Pouzarův pokus.. Ve druhé sérii proměnili oba střelci, nejdřív Kadlec a pak Benát. Také třetí exekutor Absolutu Pacholík bezpečně proměnil a tím, bylo rozhodnuto o postupu Absolutu do celostátní části.




Vaše jméno
E-mail
Komentář
 « Zpět «

Partneři










© 2009 FutsalCB.cz Všechna práva vyhrazena    ||    WebDesign & hosting by 1K Design! Reklamní předměty
RSS