Opatření ohledně Covidu

Na základě níže uvedených požadavků proběhlo další jednání na Právním oddělení FAČR k vydání výkladu rozhodnutí SFČR pro regionální soutěže. . . . .

Na základě níže uvedených požadavků proběhlo další jednání na Právním oddělení FAČR k vydání výkladu rozhodnutí SFČR pro regionální soutěže.

V souladu s rozhodnutím VV SFČR dne 22. 11. 2021 ve věci dalšího pokračování futsalových soutěží (bod č.10. Mistrovská utkání nižších soutěží se budou hrát na základě rozhodnutí příslušného řídícího orgánu SFČR pro danou soutěž.) a zároveň ve smyslu vydaných Hygienicko-epidemiologických pravidel ve vztahu k fotbalu a futsalu, vydaných FAČR dne 22.11.2021 platí pro soutěže futsalu, že organizace takovéhoto utkání nevyžaduje kontrolu bezinfekčnosti pouze v případě účasti max. 20 osob, jinak se provádí kontrola bezinfekčnosti podle podmínek.

V případě využití tohoto pravidla je organizátor akce povinen zajistit splnění uvedeného omezení počtu osob v prostoru haly/areálu na 20 osob, a to včetně všech účastníků utkání a diváků.

 

S pozdravem

Mgr. Martin Průša
Sekretář Svazu futsalu ČR

Fotbalová asociace České republiky
Atletická 2474/8, 169 00 Praha 6

+420 737 206 059

T

+420 233 029 118

E

prusa@fotbal.cz

W

www.fotbal.cz

20.11.2021
V tuto chvíli nejsou známé konkrétní závěry ke covidové situaci v oblasti sportu. Jak informoval předseda VV Ota Mestek, společně s FAČR vše monitorujeme. V pondělí budou k dispozici aktuální informace a bude možné rozhodnout o dalším postupu. Na pondělí odpoledne bylo svoláno mimořádné zasedání VV SFČR. Ihned poté budou všechny řídící složky informovány.